Порекомендуйте провірені методи, як відмити мікрохвильову піч, я її вже рік як не чистив, вона зараз в поганому стані.
Завтра в гості прийде дівчина, хочу щоб все було чистим.
Як відмити мікрохвильову!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12021-01-19 17:49:49
Поделиться22021-01-19 17:50:22
Це все дуже просто, купіть в найближчому магазині засоби для чищення СВЧ-печей, наприклад я використовую зазвичай «Містер Чистер» або «Microwave & Oven», вони чудово все відмивають.
Поделиться32021-01-19 18:35:40
Це все дуже просто, купіть в найближчому магазині засоби для чищення СВЧ-печей, наприклад я використовую зазвичай «Містер Чистер» або «Microwave & Oven», вони чудово все відмивають.
Можна ще спробувати один метод з лимоном, я бачив якось в ютубі відео. Брали один лимон видушували з нього сік в тарілку з водою, потім вмикали на повну потужність мікрохвильовку на 5 хв, опісля легенько витерли бруд губкою.
Поделиться42021-01-19 18:38:02
Можна ще спробувати один метод з лимоном, я бачив якось в ютубі відео. Брали один лимон видушували з нього сік в тарілку з водою, потім вмикали на повну потужність мікрохвильовку на 5 хв, опісля легенько витерли бруд губкою.
Я свою мікрохвильовку, завжди відмиваю содою і оцетом, беру 2 столові ложки соди, змішані з водою до отримання кашоподібного стану. Потім додаю дві чайні ложки оцту. Цією сумішшю протираю брудні стінки, особливо на них не натискаючи.
Чекаю 20-30 хвилин і все змиваю чистою водою і витираю сухою ганчіркою. Цей метод не шкідливий для здоров’я, для мене це важливо, бо дома є маленькі діти.
Ви можете подивитись інші варіанти як відмити мікрохвильовку https://journal.rozetka.com.ua/ua/yak-v … shchennya/ на цьому сайті.