Привіт! Хочемо купити футболки у місті Львові. Порадьте, будь ласка, хороший надійний магазин з якісним та широким асортиментом такого одягу.
Футболки з принтами у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-03-13 20:44:24
Добрий день. Моя дружина в минулому році замовляла такий одяг. Замовляла через інтернет магазин, який робить доставку по всій Україні.
Нам робили доставку в Івано-Франківськ. Гадаю, у Львів також перешлють. Можу запитати в дружини.
Поделиться32022-03-13 20:45:54
Добрий день. Моя дружина в минулому році замовляла такий одяг. Замовляла через інтернет магазин, який робить доставку по всій Україні.
Нам робили доставку в Івано-Франківськ. Гадаю, у Львів також перешлють. Можу запитати в дружини.
Запитайте, будь ласка. Якщо перешлють у Львів, то нам можливо підійде їх пропозиція. Нехай дадуть координати магазину, я гляну. Дякую!
Поделиться42022-03-13 20:51:56
Можу порадити хороший магазин з класним асортиментом такого одягу. Ми замовляли в них футболки з принтами, з доставкою у Тернопіль.
Також є доставка футболок з друком https://www.fatline.com.ua/ua/content/f … lvove.html у Львів. Можете глянути пропозицію в даному магазині.
Як бачите, замовити футболку з малюнком у Львові за допомогою популярної інтернет-платформи FatLine не проблема.
Менеджери компанії в найкоротші терміни виходять на контакт, щоб уточнити всі нюанси та побажання клієнтів.