Хочу купити піоновидні троянди для своєї коханої, зазвичай я купував звичайні букети троянд у бутику біля свого будинку, піоноподібні вони не продають. Хлопці, мені потрібна підказка, де у Львові можна купити піоновидні троянди.
Піоновидні троянди
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-07-17 10:21:07
Що за піоновидні троянди, вперше про таке чую? Ви напевно маєте на увазі звичайні півонії? Так їхні бабусі біля супермаркетів продають. Можливо я не розумію про що ви кажете, троянди та півонії це ж різні квіти.
Поделиться32022-07-17 10:22:10
Так, ви мене неправильно зрозуміли, подивіться на картинці як виглядає піоновидна троянда. Взагалі на вигляд як троянда, але належить класу піоноподібних, щось на зразок того. Можливо, подальші відповіді будуть для мене більш корисними.
Поделиться42022-07-17 10:26:02
Хочу купити піоновидні троянди для своєї коханої, зазвичай я купував звичайні букети троянд у бутику біля свого будинку, піоноподібні вони не продають. Хлопці, мені потрібна підказка, де у Львові можна купити піоновидні троянди.
Вже як два роки замовляю квіти на сайті або просто по дзвінку, в призначений час кур'єр мені привозить потрібний букет. Ось тут зможете купити піоноподібні троянди https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-peony-roses , замовляти доставку або забирати самостійно зі стаціонарного магазину вже вирішуйте самі.
Особисто мені подобається що дружина задоволена, квіти дуже пахучі, довго стоять вазах і не в'януть. По цінам мене все влаштовує, хоча не скажу, що вони низькі. Напрямок я залишив вам, заходьте на сайт і вибирайте потрібний букет.