Форумчани, а ви користуєтеся електроскутерам? Я давно думаю про покупку, але не знаю, на що звернути увагу. Яка максимальна швидкість, який потужний двигун і скільки батареї потрібно бути? Буду вдячний за поради!
Електроскутер в Одесі
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-26 10:34:08
Я нещодавно купила собі електроскутер та дуже задоволений. Варто звернути увагу на максимальну швидкість, особливо якщо плануєте користуватися на дорогах з великим потоком машин. Також не менш важливим є вибір батареї, бо це визначає дальність поїздок. Рекомендую звернути увагу на ємність батареї та час зарядки.
Поделиться32023-04-26 10:34:37
Знаю, що в деяких містах України є служби електроскутерів на прокат. Це може бути хорошим варіантом для тих, хто хоче спробувати їх перед покупкою. Також, треба звернути увагу на зручність та комфорт користування, адже електроскутер повинен бути зручним та безпечним.
Поделиться42023-04-26 10:35:57
Форумчани, а ви користуєтеся електроскутерам? Я давно думаю про покупку, але не знаю, на що звернути увагу. Яка максимальна швидкість, який потужний двигун і скільки батареї потрібно бути? Буду вдячний за поради!
У прошлому році купив електроскутер в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/jelektroskutery/ модель YADEA V7 600W, 48V20AH детальні характеристики можно подивитесь на сайті Алло. Ця модель має максимальну швидкість 25 км/год, ємну батарею на 474 Вт * год та дистанційний дисплей. Її перевагами є компактність, легкість та зручність використання.
Крім того, заряджати батарею потрібно лише 8-9 годин. Рекомендую цю модель, якщо ви шукаєте ефективний та надійний електроскутер.